DutchEnglishFrenchGermanNorwegianRussianSpanish

Apartment in Tarragona

Tarragona, Catalonia


SALE € 198,000  • Beds 4
  • Baths 1
  • Balcony 0
  • 99 m2
  • 0 m2
  • swimming pool None
Request More Information
PROPERTY NO LONGER LISTED
This property has been removed and potentially sold. Please use the search to find similar properties in Tarragona, Catalonia.


If you have already decided on which area you wish to purchase a property, we can send you exactly what you're looking for as soon as it hits the market!

Simply fill out your requirements below and we will send you our latest properties that meet your criteria.


YOUR RequirementsInformation

Apartment in Tarragona for sale in Catalonia Spain

x


x


x


x


x


x


x


Residents de Tarragona, es hora de fer un upgrade a la vostra llar! I es que son nombrosos els avantatges que ofereix el magnífic pis que tenim el plaer de presentar-te a continuacio, situat al Carrer del Gasòmetre numero 21 de Tarragona i que disposa de 94m2 dencant, modernitat, amplitud i possibilitats infinites! Es tracta dun habitatge amb totes les comoditats i serveis dultima generacio, que sofereix a la venda sense moblar i recentment reformat, en unes condicions impecables i un estil actual i minimalista.

Parets blanques i ben acabades, elegants terres de parquet així com una delicada i eficient il·luminacio per leds son alguns dels elements mes destacables de lespai, que compagina a la perfeccio una estètica agradable amb una equipacio sostenible. El pis, que es situa en la segona planta dun edifici històric amb construccio del 1890, es distribueix de la següent manera: Sobrepassem el distribuïdor central per accedir a lespai de menjador i sala destar, que ofereix un gran potencial gràcies a la seva espaiositat.

Mentrestant, la cuina adjacent es presenta completament equipada i dotada duna gran varietat delectrodomèstics de primeres marques, acompanyat duna extensa superfície de taulell i abundant espai demmagatzematge.

Del bo, el millor! Però no podem marxar sense abans fer esmena de la joia de la corona daquesta llar: gràcies a uns amplis finestrals dalumini, gaudiràs de vistes excepcionals al Fòrum de la Colònia.

Un autèntic viatge en el temps i en la història de Tarragona sense sortir de casa! La resta de la llar es compon de quatre còmodes habitacions, ideals per garantir el confort com a dormitoris per a tu i la teva família, i amb un mon de possibilitats per convertir-les en un despatx, vestidor o el que puguis imaginar-hi! Concloem les estances amb una saleta independent ideal per a us de traster o safareig, juntament amb una esplèndida sala de bany dotada de dutxa amb mampara.

Tant aquests com la resta dels espais de la casa tenamoraran per la seva estètica actual i agradable, que connoten una sensacio de benestar i luxe inigualable. Per si no nhi hagues prou, no podem oblidar-nos dexplicar-te meravelles sobre la seva ubicacio.

I es que el carrer del Gasòmetre destaca per trobar-se en una zona poc transitada i molt tranquil·la, que alhora ofereix una gran proximitat als punts de mes alt interès de la ciutat! En son alguns exemples els 300 metres de distància fins el Mercat de Tarragona, els 7 minuts caminant fins lestacio de tren així com els 300 metres fins la Rambla Nova, el punt comercial i de serveis per excel·lència de la ciutat. En conclusio: qui vol seguir rebuscant entre portals danuncis quan tens loportunitat de convertir-te en el privilegiat propietari daquesta extraordinària llar! Si ten queda cap dubte, contactans i et demostrarem que viure aquí es viure amb totes les comoditats.

Però afanyat a fer-ho, que vola!

View our featured properties

Subscribe to our Property Updates


If you want property information only for specific locations click here